Het CHOQ zetsteem is speciaal ontwikkeld voor de bereiding van de allerbeste hot chocolate. Alle vakmensen zijn unaniem: het is op dit moment de beste en snelste manier om hot chocolate te bereiden. Daarnaast maakt het zetsysteem het mogelijk om recepten te bereiden waarbij een lagere temperatuur nodig is. Denk aan plantaardige melk, die niet goed tegen hoge temperaturen kan of b.v. een chocolade espresso waarvoor veel minder water of melk nodig is. Omdat chocolade onder normale omstandigheden een bepaalde tijd en temperatuur moet hebben om volledig te kunnen smelten, is dat normaal gesproken niet mogelijk. 

Met het CHOQ zetsteem wel, omdat ze is uitgevoerd met verschillende programma's en tools voor de bereiding van gewone chocolademelk, vegan chocolate en espresso.  Zo is b.v. de chocolate espresso  in combinatie met crushed ice bijzonder geschikt om te serveren als een krachtige cold CHOQ of CHOQ on-ice.  

Eenmaal aan de slag met de machine gaat er een wereld aan nieuwe mogelijkheden van vernieuwende koude en warme dranken voor je open!

Iedereen kan de machine bedienen met de OneTouch-functie. Er zijn geen specifieke vaardigheden vereist om de verschillende programma's uit te voeren. Dus et één druk op de knop bereid je een esprosso, vegon of regular. Alles klaar om te serveren binnen 25 seconden.

De stoom wordt in het product geïnjecteerd via de gepatenteerde stoompijpen.  Deze zijn zo gemaakt om ze gemakkelijk in en uit te nemen en daardoor eenvoudig te reinigen. Het gebruik van stoom is efficiënt en  brengt met minder energie het product snel en veilig op de gewenste temperatuur. De CHOQ-steamer heeft geen wateraansluiting nodig.

De CHOQ-steamer is ontworpen voor het bereiden van single portions. Consumenten en professionals omarmen de stoommethode als het gezonde alternatief. Het stomen van warme chocolademelk is een eenvoudig maar ook een uniek proces. Het gepatenteerde zetsysteem smelt alle cacao binnen 25 seconden. Dus snel klaar om te serveren.

De CHOQ-steamer is een zeer krachtige machine, maar toch verrassend compact. Met een breedte van slechts 16 cm past de CHOQ-steamer in bijna iedere werksituatie.