Met de compacte CHOQ-steamer maak je binnen 25 seconden van de beste chocolade en verse melk, water of vegan melk de allerbeste chocolade dranken

CHOQ op de kaart

Nog niet zo lang geleden stond er nog koffie op de kaart. Nu zijn Cappuccino, Espresso, Latte Machiato en noem maar op, de normaalste zaak van de wereld.  Dat kan nu ook met chocolade. Van de CHOQ espresso tot After Eight en van CHOQ on-ice tot vegan. 

Met het beste hot chocolate zetsysteem, een grote variëteit van de beste chocolades uit alle windstreken en jouw creativiteit kun je nu de beste hot chocolate barista worden.

in jouw zaak?

Wil je de lekkerste cold en hot CHOQ's op de kaart en heb je een bescheiden plekje over voor de gepatenteerde CHOQ-steamer (slechts 16cm breed), dan kan dat nu. Ben je bereid en in staat voor een periode van 12 of 24 maanden 1 grote bus CHOQ chocolades (of 2 kleine bussen) per week te serveren, kun je al beginnen. Als je dit met CHOQ wil afspreken, krijg je van ons de CHOQ-steamer en alle nodige ondersteuning (glazen, tafelkaartjes, etc.) tegen een geringe huurprijs van € 25,00/maand.  

wat doet CHOQ voor mij?

  • het verhoogt jouw omzet het hele jaar door met onderscheidende, hippe en nieuwe dranken op basis van echte chocolade
  • ideale workflow: met één druk op de knop serveer je een top-kwaliteit chocoladedrank 
  • ondersteuning via workshops van en voor de absolute chocolade experts voor de meest trendy recepten
  • biedt dezelfde marge als op koffie. 

direct aan de slag

Je  koopt van CHOQ 12 grote bussen naar keuze en ontvang de CHOQ-steamer met:

- verschillende stoom tools voor regular, esspresso en vegan

- CHOQ espressokannetje

- de Barista  & Co maatschep

- 12 CHOQ glazen

- POS-materiaal

Geïnteresseerd? Laat een bericht achter>

CHOQ barista worden

Wil je de beste chocoladebarista worden, dan zijn er binnenkort speciale CHOQ-trainingen beschikbaar bij het grootste barista trainingscentrum van Nederland, ITC Academy. Inspirerend, leerzaam en geweldig leuk!

alleen CHOQ bestellen

Je kunt natuurlijk ook de CHOQ chocoladedruppels bestellen zonder machine.  Niet de beste manier, maar nog steeds erg goede chocolade. Alle CHOQ blikken zijn via de webshop te bestellen. Ga direct naar de shop>

zomer en winter met CHOQ

De CHOQ methode maakt het mogelijk om niet alleen een breed pallet aan HOT CHOQ's te maken maar ook COLD CHOQ's. Probeer ook eens de CHOQ Espresso, Bekijk de coole recepten>

Ga los met CHOQ

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met CHOQ. Mixen met koffie, sterke drank of nitro. 

CHOQ beleving

Neem de klant mee in de CHOQ-beleving: de allerbeste chocolade dranken in de lekkerste glazen. En  geef  de klanten alvast een voorproefje van de geweldige smaken die je straks kunt serveren met het leuke presentatieblik.